>
Mainostuotteet edullisesti ja nopeasti ammattitaidolla

 

Yrityksesi palveluksessa

Pendac Oy on 2003 perustettu kotimainen perheyritys joka maahantuo, myy ja markkinoi yrityksille mainos- ja promootiotuotteita. Saat kauttamme tarvitsemasi mainostuotteet helposti ja edullisesti. Ulko- ja kotimaisten tavarantoimittajiemme pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena voimme taata erittäin kattavan valikoiman tuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Teemme yhteistyötä myös useiden jälleenmyyjien kautta joten melko suurella todennäköisyydellä yrityksesi on tai on joskus jo ollutkin asiakkaamme.




Ekologiset tuotteet

Valikoimaamme kuuluu runsaasti ekologisista materiaaleista valmistettuja tuotteita monissa eri tuoteryhmissä. Esim. mainoskasseissa materiaalivaihtoehtoina ovat tavallisen puuvillan lisäksi bambu- sekä erilaiset kierrätysmuoveista valmistetut versiot. Mainoskynissä ja muissa tuoteryhmissä eko-materiaalivaihtoehtoja löytyy runsain mitoin.


Parempi laatu, parempi mainosarvo

Hyvälaatuinen kynä on tärkeä käyntikortti yritykselle. Hinta korreloi usein laadun kanssa, mutta erittäin hyvälaatuisia kyniä on saatavilla myös erittäin edullisestikin. Mainoskynävalikoimamme on erittäin laaja ja kattaa varmasti kaikki tarpeesi niin hintatason, laadun kuin valmistusmateriaalien suhteenkin.


Eko-kynät

Ekologiset mainoskynät ovat kuuluneet aina valikoimiimme. Nykypäivänä eko-kynien valikoima on erittäin runsas ja kattava. Halutessasi ekologisen vaihtoehdon mainoskynäksesi, ota yhteyttä niin löydämme varmasti Sinulle mieleisen vaihtoehdon.


Tervetuloa asiakkaaksemme!



Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse +358 40 528 3691 milloin tahansa kun sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme.


Ota yhteyttä