Mainoskynät, t-paidat, messukassit, Popsocketit ja kaikki muut mainostuotteet

Kosketusnäyttökynät | Muistitikut | usb-muistit

Palvelumme

Alla kuvattuna erilaiset palvelumme, jotka kuuluvat poikkeuksetta kaikkiin asiakaskontakteihin. Nämä palvelut ovat veloituksettomia siitä riippumatta, johtaako tarjouspyyntö varsinaiseen tilaukseen vai ei.

Tarjousten tekeminen monipuolisesti

Lähettäessäsi tarjouspyynnön, tutkimme erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa toiveesi.

Jos olet pyytänyt tarjousta juuri jostakin nimenomaisesta tuotteesta - tarjoamme sen (sekä mahdollisesti yhden tai useampia vaihtoehtoja mikäli katsomme että se olisi sinulle edullisempaa.

Jos emme saa järjestettyä pyytämääsi tuotetta, ilmoitamme tietysti siitä mahdollisimman pian ja jos mahdollista, ohjaamme sinut oikeaan osoitteeseen saadaksesi tarvitsemasi tuotteet.

Jos et ole erikseen yksilöinyt nimenomaista tarvitsemaasi tuotetta, saat useampia erilaisia ehdotuksia ratkaisuksi / vaihtoehdoiksi.

Tuotteiden etsintä

Etsitkö jotakin tiettyä mainostuotetta tai tuotemerkkiä? Lähetä meille tiedot tuotteesta ja selvitämme asian niin hyvin kuin mahdollista. Mikäli emme voi jostain syystä tarjota tuotetta mutta saamme selville mistä sen saat - lähetämme yhteystiedot sinulle.

On siis yhtä tervetullutta etsiä "jotain hyvää ja halpaa jonkin verran" kuin jotakin tarkasti määriteltyä tuotetta tietty määrä.

Graafiset palvelut

Joissain tapauksissa asiakkalla ei ole tilausta tehdessä saatavilla painokelpoista aineistoa (esim. silloin kun tuotteeseen painettava logo pitää olla vektorigrafiikkaa). Mikäli tapauskohtaisesti mahdollista, hoidamme lähettämäsi painoaineiston vektoroinnin, asemoinnit yms. graafiset asiat veloituksetta - siitä riippumatta, päätyykö ko. projekti tilaukseksi vai ei!

Mallikappaleet

Tarvittaessa lähetämme tarjoamistamme tuotteista mallikappaleet veloituksetta tarkastettavaksesi.

Mallikappaleiden lähettäminen kuitenkin usein viivästyttää itse tilatun tuotteen toimitusta.

Kysy erikseen onko kyseisen tarjouspyynnön kohteesta saatavissa mallikappaletta - yleensä tämä on mahdollista.

Erikoisemmissa (räätälöidyt tuotteet, tuotteet omalla PMS-värillä, erikoistuotteet) voi kuitenkin olla että fyysisestä mallikappaleesta joudutaan veloittamaan tuotantokustannukset (arvo vaihtelee paljon, riippuen tuotteesta). Perustuotteissa kuten kynät yms. tuotteet, mallit ovat yleensä saatavllla katsottaviksi veloituksetta.

Painetun tuotteen fyysinen etukäteismallikappale painatuksineen (ns. prototyyppi) on kuitenkin yleensä aina maksullinen.

Seuraava sivu-->