Mainoskynät, t-paidat, messukassit, Popsocketit ja kaikki muut mainostuotteet

Kosketusnäyttökynät | Muistitikut | usb-muistit

Powerbankin perustiedot

Laitteella on useita eri nimityksiä - powerbank, matkalaturi, varavirtalähde, matka-akku jne.

Alla kuvattuna muutamia perustietoja laitteista hankintapäätöksesi avuksi

Kuvateksti

Käytännössä kaikki powerbankit sopivat minkä tahansa kannettavan laitteen lataamiseen. Ei siis ole aivan välttämätöntä hankkia sitä suurinta ja kalleinta tehotykkiä aina.

Mikäli haluat kuitenkin optimoida hankittavan tuotteen lataustehon jotakin tiettyä laitetta varten, tutustu allaolevaan selostukseen.

Mitä varavirtalähteet ovat?

USB Powerbank on uudelleenladattava kannettava laite, jonka avulla voit ladata muita elektronisia laitteita tarvitsematta verkkovirtaa. Powerbankeja on saatavissa useissa eri muodoissa ja erilaisilla kapasiteeteilla säilöä ja tuottaa ulos virtaa ulkopuolisen laitteen lataamista varten.

Miten ne toimivat käytännössä?

  1. Lataa powerbank kuten mikä tahansa erillinen elektroninen laite verkkovirralla.
  2. Kun laite on ladattu, se säilyttää kapasiteettinsa verran virtaa ja voit kantaa sitä mukanasi.
  3. Kun esim. puhelimestasi virta käy vähiin tai loppu, liitä Powerbank normaalilla latauskaapelillasi puhelimeen ja se latautuu osittain tai täyteen, riippuen varavirtalähteesi ja vastaanottavan laitteen akun kapasiteetista.
  4. Kun Powerbankista virta on loppu (tai vähissä), voit ladata sen aina uudelleen kun pääset verkkovirran äärelle.

Milliampeerit / mAh - mitä ne ovat ja mitä tarvitsen?

Milliampeeritunti (mAh) kuvaa sähkövirran määrää, jonka laite voi varastoida yhdellä latauksella.

Se, kuinka monta kertaa voit yhdellä latauksella ladata esim. matkapuhelimesi akun täyteen, riippuu vastaanottavan laitteen akun mAh -kapasiteetista.

Jos haluat optimoida hankkimasi laitteen kapasiteetin jotakin tiettyä laitetta varten, alla olevasta taulukosta on sinulle apua tarvittavan kapasiteetin hahmottamisessa.

Esim. iPhone4:n akun kapasiteetti on 1420 mAh. Jos varavirtalähteesi kapasiteetti on esim. 2200 mAh ja se on ladattu täyteen, voit ladata sillä puhelimesi akun täyteen vähintäänkin kerran.

Kannattaa valita matkalaturin kapasiteetiksi joko sama tai (mieluummin) suurempi mAh -arvo kuin vastaanottavan laitteen akun kapasiteetti on.

Suosituksia laturin mAh -arvoksi tietyille laitteille jotta akku latautuisi täyteen tai lähes täyteen

Ampeeri (A) -arvo

Ampeeri (A) -arvo määrittää kuinka nopeasti laturi lataa ulkoisen laitteen.

Valintaa tehdessä on hyvä tarkistaa esimerkiksi pääasiallisesti ladattavan laitteen laturista sen oma A-arvo ja valita sitä lähinnä oleva.

Pääsääntöisesti matkapuhelimia varten 1A on riittä, ja tableteille 2.1A on suositeltava.

Voit huoletta ladata minkä tahansa matkapuhelimesi myös 2.1A -arvon omaavalla laturilla - se lataa puhelimesi täyteen itseasiassa nopeammin kuin tavallinen 1A -laite.

Kaikissa Powerbankeissamme on ylijännite ja oikosulkusuoja, joten vaikka puhelintasi ei olisi suunniteltu ottamaan vastaan tavallista tuhdimppa latinkia (2.1A), voit huoletta ladata ne myös tämän arvon omaavalla laturilla. Tabletit latautuvat kuitenkin yleensä reilustin normaalia hitaammin mikäli niitä ladataan 1A -laitteilla.

1A puhelimille ja 2.1A tableteille yleisesti, mutta kumpikin käy molemmille

Mikäli Sinulla on kysyttävää latureista, ota yhteyttä - autamme mielellämme.