Mainoskynät, t-paidat, messukassit, Popsocketit ja kaikki muut mainostuotteet

Kosketusnäyttökynät | Muistitikut | usb-muistit
Toimitusajoista

Nyrkkisääntö nro 1
: tuote kuin tuote, pyri varaamaan aikaa vähintään 4 viikkoa toimitukseen. Tämä siis siitä laskettuna kun tiedät mitä tilataan, saatavuus on varmistettu ja sinulla on painatusaineisto valmiina toimitettavaksi. Aikaa ei aleta laskemaan siis siitä kun saat idean että nyt hankitaan painotuotteita ja pyydetään tarjousta. Toki moni projekti valmistuu nopeammin, mutta tuote on mukavampi kuitenkin saada etuajassa kuin että sitä jouduttaisiin jännäämään ehtiikö se messuille tai muuhun asiakastilaisuuteen...

Kaikki tuotetiedoissa olevat toimitusajat ovat viittellisiä, ja tarkoittavat toimitusaikaa kun painatus tehdään tehtaalla.

Useimmissa tuotteissa toimitusaikoja voidaan huomattavasti lyhtentää tilaamalla tavarat ilman painatuksia ja hoitamalla painatus kotimaassa. Teemme yhteistyötä useiden eri painojen kanssa, joten asia hoituu tietysti kauttamme helposti ilman että sinun tarvitsee asiasta kummemmin stressata.

Tehtaalla tehty painatus on useimmiten edullisempi, mutta se vie siis enemmän aikaa.

Kotimaassa painattamalla kustannuksia nostavat hieman korkeampi painatusten hintataso, sekä rahtikulut painoon ja painosta asiakkaalle.

Mikäli tuotteessa, josta olet kiinnostunut, on liian pitkä toimitusaika tarpeisiisi nähden, pyydä hinta- ja toimitusaikatiedot erikseen sähköpostitse tai soittamalla.

Esim. useiden kynien, joiden toimitusaika on esim. 4-5 vko, toimitusaika voidaan lyhentää n. 2 viikkoon - jossain tapauksissa jopa n. yhteen viikkoon.

Alle viikossakin on mahdollista saada joitain tuotteita painettuna, mutta tällöin usein hintaan tulee kiire-lisää, pikarahteja ym jotka saattavat nostaa tuotteen yksikköhinnan hieman epämiellyttävän korkeaksi.

Oli aikataulusi mikä tahansa, älä epäröi kysyä voimmeko jotenkin auttaa asiassasi!